Trainerscarrousel draait op volle toeren

VECHTDAL - Bij veel voetbalverenigingen in het Vechtdal lopen de diverse contracten van trainers af. Sommigen gaan door, maar ook veel clubs moeten op zoek naar een nieuwe trainer.
De competitie duurt nog even maar toch kan Arjan Visscher het seizoen niet afmaken bij Mariënberg. Theo de Lange neemt tijdelijks de honneurs waar.
Bij Hoonhorst is Willem Jan Brandenhorst de nieuwe man. Jan Kok volgt bij Balkbrug Johan Splinter op. Arjan Keuken gaat op cursus en gaat stage lopen bij HHC, terwijl Jan Piet Bosma terugkeert op het oude nest. Bosma was van 2015-2022 ook al assistent. Hij is nu nog trainer van Vroomshoopse Boys.
Rico Magsino nu nog trainer van Avereest, wordt assistent-trainer bij Rohda Raalte. Dalfsen zag Marcel Smid vertrekken naar VKW en heeft met Jordi Willems een nieuwe man. Bij FC Ommen zijn ze tevreden over Mike Kelly. De man uit Hoogeveen staat dus ook volgend seizoen voor de groep. "Ik heb er nog heel veel zin in en ben blij met vertrouwen van de club en spelers," aldus Mike Kelly.
Bij Hardenberg'85 zijn ze tevreden met de hele staf. Harold Muis heeft er nog veel zin. Bij USV staat ook volgend seizoen Matthijs van Faassen voor de groep. Bij Lutten is Ruben Kloosterman de nieuwe man. Bij SC Lemele zijn ze tevreden met Geert Tichelaar en staat hij ook volgend seizoen voor de groep. Jeroen Elzinga knoopt er nog een jaar aan vast bij SV Nieuwleusen. Dik Runherd staat voor het 10de jaar bij Vilsteren langs de lijn. Arjan Visscher vertrekt bij Mariënberg maar vond bij Voorwaarts Vriezenveen al snel een nieuwe club. 
Richard Tempelman en Kloosterhaar zijn tevreden met elkaar en gaan ook nog een jaar verder. Jeroen Noordergraaf gaat SVV'56 verlaten en gaat naar SC Rijssen.  Erik Hein gaat bij EMMS wel door. Bij Bergentheim gaan Jordi Beeksman en Wilko Eggengoor het samen doen. Wouter Tabbers uit Zwolle wordt de nieuwe trainer van Mariënberg.
Bij Bruchterveld is Arjan Eshuis benoemd en Emiel Maat staat ook volgend seizoen aan het roer bij Lemelerveld. Bij HHC Hardenberg gaat Pascal Diender zijn derde seizoen in.

  • Bron: Bart Nijstad