BALKBRUG - Afgelopen zaterdag 6 april was de Diamanthal en het buitenterrein  aan de Hoogeveenseweg, het walhalla, voor de motorliefhebbers, die op zoek waren naar onderdelen van oude motoren en bromfietsen. Tussen de 3000 en 4000 bezoekers uit alle hoeken van het land brachten een bezoek aan de motorbeurs.

''Boven verwachting '' zegt een tevreden Anno Zagers van de organisatie. Ook het aantal standhouders is toegenomen, dik tevreden, klinkt het. Het evenement die nu voor de tweede keer in Balkbrug is gehouden, is goed verlopen, en is door mond op mond reclame in het wereldje van de motorliefhebbers intussen een begrip geworden.

Nieuw dit jaar was een stand met de motorfiets en motorpak van Maud Westerbaan uit Dedemsvaart, die in de jaren 80 de wedstrijd Parijs- Dakar heeft gereden. zijn stand trok veel bekijks omdat er ook oude filmbeelden te zien waren, overigens was Westerbaan aanwezig om vragen over zijn ervaring van toen te beantwoorden. Later meer in ons filmjournaal.      Foto's: Vechtdal/Media

p1070906

p1070904

p1070909