Concert orgel en saxofoon in WHZ hal

Concert orgel en saxofoon in WHZ hal

LEMELERVELD - Zaterdag 11 mei om 20.00 uur kan er weer genoten worden van een uniek concert. Organist en toonkunstenaar Arjan Breukhoven en saxofonist Patrick Curfs nemen de bezoekers mee in een muzikale reis door de muziek van hun leven. In een persoonlijke levensloop worden mooie verhalen en herinneringen opgehaald.

Arjan noemt zichzelf toonkunstenaar en is naast organist en pianist ook dirigent van vier mannenkoren.

In de uitvaartwereld is Arjan Breukhoven ook geen onbekende. Hij werd zo’n 400 keer per jaar gevraagd voor het muzikaal begeleiden van uitvaarten. Voor zijn inspirerende activiteiten in binnen- en buitenland en voor zijn muzikaal ambassadeurschap ontving Arjan in 2020 zeer eervol de koninklijke onderscheiding “Ridder in de Orde van Oranje-Nassau”.

Patrick Curfs is chef-dirigent van het Koninklijk Luchtmacht Orkest. Hij heeft na een aantal jaren de saxofoon weer opgepakt omdat hij het gevoel had dat er iets ontbrak.

Hij zegt over het samenspel met Arjan: "Onze combinatie is heel puur, omdat we maar met zijn tweeën zijn. En spannend, omdat we uit totaal verschillende werelden en achtergronden komen."

Op het programma staan o.a. : Toccata (Ch.M. Widor), Concerto deel 1 (J. Haydn) Priere a Ntore-Dame & Toccata (L. Boellmann) en Over the rainbouw (H. Arlen) Het volledige programma staat binnenkort op: www.huetink-royalmusic.nl

Reserveren is gewenst: Tel. 0572-371838  of email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via de website. De entree bedraagt € 16,00 p.p. incl. koffie/thee en een hapje en drankje na afloop. Het is niet mogelijk om te pinnen. Adres: Grensweg 17 Lemelerveld.

  • Bron: Persbericht WHZ hal